EST. 2002

Royal Enfield Classic 350 Series Redditch

Stílus és szenvedély 600.000 forint értékű rúpiáért

Bemutatták a Royal Enfield legújjabb tagját ami természetesen erősen hajaz egy második világháborús film kellékére. Az Enfield nem a fejlesztéseiről híres de miért is tenné. Most mikor mindenki régi motorokat probál varázsolni modern technikai köntösben egy zsák pénzért.

Ők inkább zsigerből kigúrítottak az aszfaltra egy annyira eredeti cuccot, hogy már csak Indiana Jones hiányzik róla az ostorral. Tegyük félre a viccet és nézzük miért lenne jó egy ilyen motor nekünk. A városban vonzaná a kiváncsi szemeket, megpróbálhatnánk OT-s rendszámot kérni, nagypapánk is egyből tudná vezetni, a haverokkal egy éjszaka alatt szét lehetne szedni és összerakni és még sorolhatnánk.

 Royal Enfield

Kellemes baby kék a városlakóknak és a vízek szerelmeseinek

De nekünk nem ezek a tulajdonságok tetszenek a legjobban. Az igazi meglepetés az árcédulán található. Az egyhengeres 346 ccm, 11 kw teljesítményű erőforrással ellátott 4 sebességes motor ára 146.093 rúpiát. Segítünk, kb 2000 Euró. Ráadásúl önindító segítségével is indithatjuk vagy rúgdoshatjuk a körúton kedvünkre a berúgókart.

Jelenleg a most kapható hasonló motorok valahol 2 millió forintól indulnak és 5 millió forintig terjed a normál határ. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a technika nem az a technika. De ami jó az indiai utakra az valószínűleg elgurul a Bartók Bélán is. A magyar tenger is elérhető távolság vele és egy hasonló motor árából minimum három darabot vehetünk. Pont ennyi színben kapható jelenleg. Lehetne egy június, július illetve augusztus nevű verziónk. Ha bármelyik elromlik ráérünk télen megbütykölni. Hiszen van mááásik.

 Royal Enfield

Tavaszi fűzöld a túrázóknak és a természet rabjainak

Mikor azt hallgatjuk, hogy nem lehet elég embert bevonni a motorozásba és nehéz a városi közlekedésen kicsit is könnyíteni akkor valaki begurulhatna egy Enfielddel. Persze tísztában vagyunk azzal, hogy mire megfelel az összes Uniós követelménynek és rákerülnek az adók már nem lesz ennyire kecsegtető az ajánlat de mi akkor is sajnáljuk mert megreformálhatná a közlekedésünket és így az életünket is.

ugrás fel