EST. 2002

Scomadi a városi alázó

Angliában sokáig lehetett köd mert két robogó építő igaz csemegét hozott össze

A Scomadi cég neves motor építő társulásából jött létre. Az együttmüködés gyümölcsöző és már három modellt lehet tőlük rendelni. Eddig megmaradtak a józan ész határán belü és a legnagyobb modell is egy 200cc Lambretta testbe épített Aprilia erőforrás volt. A modellek jól felépítettek, több színben rendelhetőek és abszolult versenyképesek a piacon.

 Scomadi Lambretta 400

Azonban a két tulaj akik  Paul Melici PM Tuning és Frank Sanderson robogó Innovation Ltd. cégekből egyesűltek valahogy nem tudják elengedni a tunning szálat és belepréseltek egy 400cc erőforrást egy Lambretta testbe. Na innentől izgalmas a játék, ugyanis 2018-tól utcai kiadában árulják majd EURO4 kompatibilis erőforrással. A motorral kapcsolatban ellentmondásos hírek vannak mert a gyártó oldalán egy Moto Morini 400cc blokkról írnak ami valószinűleg a Dark sportmotor erőforrása lehet míg mások a Suzuki Burgonya, izé bocsánat Burgman motorját tartják befutónak.

 Scomadi Lambretta 400

Igazábol teljesen mindegy mi fogja elképesztő erővel hajtani a körülbelül 130 kg robogót a városban lámpától lámpáig. Aki rendel egy ilyen verziót az biztosan végig röhögi majd várost, mikor az összes komolynak tartott jáművet porrá alázza egy gázfröccsel.

ugrás fel