EST. 2002

Shoei VFX-WR 2018

JAPÁN ÚJ OFFROAD IKONJA

A SHOEI VFX SOROZATÁT MINDIG A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ÉS INTELLIGENS ÚJÍTÁSOK JELLEMEZTÉK. KÜLÖNÖSEN AZ UTOLSÓ MODELL  SOROZATOT, A VFX-W IS VIZUÁLIS ÚTTÖRŐ AZ OFF-ROAD SISAKOK KÖZÖTT. AZ INNOVATÍV DIZÁJN ÉS A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TECHNOLÓGIA EGYÜTTESEN ALAPOZZA MEG AZ ÚJ VFX-WR ALAPJÁT.

Az off-road sisakok esetében elsősorban a lehető legjobb kényelmet és a nagyon jó kivitelezést kell kínálni. De egy friss és agresszív stílus is döntő szerepet játszik. A VFX-WR jellegzetes kialakításával elődjeinek útját folytatja. A VFX-W látványsáv jobb tapadásának köszönhetően a sisak hátulján lévő megkülönböztető borda a VFX-WR oldalán tovább bővül. Ily módon még könnyebb az arcnyílást optimálisan elhelyezni és biztosítani a szemüvegek megfelelő illeszkedését.

INNOVATÍV TERVEZÉSI KONCEPCIÓ A SHOEI VFX-WR SZÁMÁRA

A sisak és a napellenző szintén harmonikus átmenetet hoz létre, hiszen a szemüveg háromdimenziós kialakítása először a sisakhéjba juthat tovább. Az állcsontban történt változások is észrevehetők. Az arcnál a mélyedést és az állrész széleit részben a szélsebbre húzták annak érdekében, hogy a sisak átfogó kialakításába integrálódjanak, és még zökkenőmentesebbé váljanak.

KEMÉNY HÉJA ÚJSZERŰ MAGGAL

A VFX-WR külső burkolatát a rendkívül stabil AIM + struktúra épül, és hat különböző üvegszálas és szerves szálas rétegből áll, amelyek garantálják az ütőenergia lehető legjobb eloszlását. Teljesen új a VFX-WR Motion Energy Distribution System (MEDS), amely csökkenti a forgási erőket. Ebből a célból az EPS mag egy különálló elemből áll. Behatás esetén ezek a gerincek felszívják az energiákat és hatékonyan csökkentik a forgó erőket, amelyek elsősorban off-road versenyeken fordulnak elő.

OPTIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉS A SHOEI VFX-WR KELLEMES ILLESZKEDÉSE

Az EPS lényege a VFX-WR-nél ,hogy több polisztirol elemet tartalmaz, amelyek különböző keménységüek, ezáltal védi optimálisan a fej szerkezetét. A héj és a mag négy különböző méretben készülnek, így a VFX-WR nemcsak optimális funkcionalitást garantál, hanem nagyon kellemes illeszkedést is biztosít. A tömegközéppontban elhelyeztt súly megkönnyíti a nyak izmait, és megakadályozza a fáradtság tüneteit.

Shoei VFX-WR 2018

 

A FÉLBÉRLET JÓ PÁRNÁZOTT!

A szövet háromdimenziós kialakítású a tökéletes illeszkedésért és az optimális kényelemért. Ezek különböző légáteresztő anyagokból készülnek, beleértve a kiváló minőségű Max-Dry-et, hogy minél több verejtéket szívjanak fel és gyorsan száradjanak. AZ állkapocs-párna és a kiegészítő szellőzőnyílások lélegző anyagból készülnek.

SÜRGŐSSÉGI MENTÉSI RENDSZER EQRS A SHOEI VFX-WR-NÉL

Az arcpárnák VFX-WR vészmentő rendszerrel vannak ellátva. A piros lapok a padok enyhe eltávolítását támogatják, és így lehetővé teszik a nyakvédő sisak felvételét, ahogy az előző modellben is. Az összes párna tökéletesen eltávolítható és mosható, és külön-külön is testre szabható a fejre különböző vastagságokkal.

KÉRJÜK, TARTSA A HIDEG FEJÉT A FÖLDÖN!

Összesen a VFX-WR 16 szellőzőnyílást és kimenetet tartalmaz. Az új sisakhéjnak köszönhetően a sisakon belüli szellőztetés jelentősen javult, és a nedvességet még hatékonyabban lehet szállítani a levegőnyílásokhoz.

A Shoei VFX-WR várhatóan 2018 közepén lesz elérhető számos színben és formatervezésben, valamint Malcolm Stewart és Josh Grant replika változataiban. Bővebb információ a Rodeoride34 motorosboltban.

ugrás fel