EST. 2002

Spidi Globetracker Adventure Jacket

Új mindent kielégítő túrakabát

Ha túrakabát akkor a Spidi márkát senkinek sem kell bemutatni. Olyan termékekkel voltak jelen az elmúlt évtizedben a piacon mint az Ergo, ami a mai napig egy meghatározó koncepció.

A most bemutatott új ruha ismét egy lépés lehet egy új generáció motoros ruházat felé. Bár textil kabátról illetve komplett ruházatról van szó teljesíti a EN13595-1 tanúsítványt ami jelenleg a legmagasabb kopás és ütközési szint a CE minősítésen belül.

Az utolsó képkockák irigylésre méltó helyen forognak a videóban

Maga a külső héj is különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Olyan szabályozó membránt találunk a kabát héj boritása ami nem csak, hogy teljesen csatlakozik a héjhoz de abszolult vízálló is. Ezek mellett gyors lélegzőképességgel bír amivel minimálisra csökkenthető a belső páralecsapodás.

A kabáton több nagyméretű szellöző nyilást is találunk aminek köszönhetően nagy hősegben is megfelelő légmozgás biztosítható. A nyilások a mellkason illetve a karon is megtalálhatóak.

A Cebonner külső anyag lehetővé teszi, hogy kivételesen illeszkedjen a kabát a testünkhöz és legmagasabb kopásállóságot biztosítja. A Globetracker el van látva 360 fokos 3M Scotchlite fényvisszaverő betétekkel a jobb láthatóság érdekében.

 Spidi Globetracker 2017

A hideg ellen is védekezhetünk egy speciális coolmax anyagú és csupán 150 grammos kivehető thermó béléssel. A hozzávaló nadrágot rögzithatjük a kabáthoz. Természetesen CE protektorokkal látták el a váll és könyök részeknél.

A dzseki két színben és M-4XL méretekben rendelhető. Ára megközelítőleg 799.9 euró.

 Spidi Globetracker 2017

 Spidi Globetracker 2017

 Spidi Globetracker 2017

 Spidi Globetracker 2017

 Spidi Globetracker 2017

 Spidi Globetracker 2017

ugrás fel