EST. 2002

SR75 World Team Suzuki – egy igazán ütős V-Strom átépítés

A Suzuki egy átépített V-Strom 650XT-vel ünnepli többszörös győzelmét (Arenacross), amelyet a cég RM-Z450-es motokrossz versenymotorja ihletett.

A motort az ABR ( Adventure Bike Rider) fesztiválon mutatták be a nagyközönségnek a Ragley Hall Estate területén. Az átépítést a SR75 World Team Suzuki jegyzi,a kik már régebben is foglalkoztak hasonló átépítésekkel, igaz azok régebbi RM és RM-Z modellek voltak.

Az átépítés első lépése a kerekek cseréjével kezdődött. A 19 és 17 colos kerekeket 21, illetve 18 colos kerekek váltották, megnövelve ezzel a motor hasmagasságát. A további emelés érdekében módosították a futómű beállításait, és egyedi rúgó is került a régi helyére.

Az ANVY kerékszett ehhez a konstrukcióhoz készült, míg a megjelenést a GP Grafix munkatársai végezték.

A Renthal kormány és kézvédők felszereléséhez új kormányemelőket kell felszerelni, melyeket az RM-Z modellből emeltek át. Szintén módosultak a lábtartók a nagyobb tapadás érdekében.

Az ülést a kaliforniai Motoseat cég készítette, a titán kipufogó az FMF kínálatából származik.

A munka igazán egy látványos és hatékony átépítésnek bizonyul, mely jól emlékeztet a győztes modellre, ráadásul nagyban növelte az V-Strom terep képességeit.

 

Forrás: https://www.facebook.com/SR75WorldTeam/

ugrás fel