EST. 2002

Suzuki GSX-R evolúció

Most, hogy elcsendesedik az élet gondoltuk itt az ideje kicsit videókat nézegetni, különösebb szöveg nélkül kiválogatunk mindennap pár olyan videót, amit egy témára lehet felfűzni. Az első a a sportmotorok vonalában a GSX-R modell története, ami rendkívül izgalmas és sokunkban emlékek dömpingjét indítja el. Motorok, amiket teszteltünk, versenyeztünk velük, vagy simán csak távolról csodáltuk.

Az első videóban a teljes történet, angolosok előnyben, bár a szövegezés elég könnyű így mindenkinek ajánljuk.

A második egy rövidebb de ugyan ebben a témában született összeállítás, ahol 1985 és 2020 között nézhetjük végig a fejlesztések hatását.

Végül pedig mai videó, az egyikben a legfrissebb GSX-R 1000 részleteit láthatjátok, míg a másik egy nem rég általunk is megírt hírből származik. Amiben Sylvian Guintoli volt SBK bajnok motorozik egy teljesen széria verzióval, az idők pedig elképesztők. A közúti verzió (gumi is ) csupán 10 másodperccel lassabb, mint az SBK élmenők ideje ugyan azon a pályán. Így ha valaki nem csak utcán de pályán is kipróbálná magát, biztosan nem a GSX-R lesz a gyenge keresztmetszet a jó idő elérésében.

ugrás fel