EST. 2002

SW-Motech Dry Bag 260

Végre itt a közepes méret a német gyártó hengertáskáiból

Kevés olyan táska rendszer van ami moduláris, jól rögzíthető és nem a kofferek családjába tartozik. Ráadásúl akár hétköznapi használatra is igénybevehető.

Nem kérdés, hogy a hajózásban ismert hengertáska az egyik legjobb megoldás de van pár hátránya amit a német Sw-Motech ügyesen orvosolt. Mivel kerek igy nehezen lehet stabilan lekötni, az elsp verziókat mindig átkötöttük de azok rendre elmozdultak. Valamint a szűk száj miatt ami a táska palástján található minden ruhát és tárgyat ki kellett pakolnunk ha pechünkre a legalján volt amit kerestünk.

 Sw-Motech Dry Bag táska

A Dry Bag azonban gyárilag olyan rögzítő fülekkel van ellátva amik segítségével könnyen rögzíthetjük bármilyen motorhoz. A rögzitő hevederek a csomag részét képezik. A felső részen található hevederrel összehúzhatjuk a táskát igy a formáját mindg megtartja. De ha egy másik táskát szeretnénk a már meglévőre helyezni az sem jelent gondot. Elég csak a két heveder biztosító csatjait összekapcsolni. A pakoláshoz szükséges nyílás a táska oldalán található, így kényelmesebben tudunk pakolni akár úgy is, hogy a táskát nem vesszük le a motorról.

A hengertáska nagy előnye a könnyű tísztithatóság. Ha esőben össze sarazzuk elég csak egy kis vizzel fentről lefeleé lemosnunk és tökéletesen tiszta lesz minden része. Nem bújik meg a sár és a homok a különböző törésekben és fülek mögött.

Sw-Motech Dry Bag 180, 350

 

A rendszer három táskából áll a most bemutatott 26 literes verzió a közéspő. Ezen kivűl található még egy 18literes és 35 literes verzió is. Mindegyik táskát használhatjuk a hétköznapokban is akár edző táskának is.

Összefoglalva : Oldalról pakolható, tehát nem kell egy száraz zokniért a komplett poggyászt szétcibálni.

  • Összetekerve zárható
  • 4 ponton rögzül, csatos hevederrel, így könnyű felkötni és ha szükséges csak pár mozdulat levenni
  • Megszokott könnyű tisztítás és strapabíró anyaghasználat
  • Összecsatolható a többi Drybag-gel
  • Méretek: 50 x 26 x 26 cm/ 26L-es űrtartalom (erre utal a név)
  • 2-3 napra, edzős cuccnak, strandra, tengerpartra
A terméket megtaláljátok a HP Motornál .

 

 

 Sw-Motech Dry Bag táska

 Sw-Motech Dry Bag táska

 

 

HP Motor – Motorosbolt

Az SW-MOTECH termékeket keresd a hivatalos magyarországi importőrnél:

HP Motor – Bemutatóterem és Szerviz

1141 Budapest, Fogarasi út 195.

info@hpmotor.hu
hpmotor.hu
+36-30-453-0446
+36-30-594-2342

ugrás fel