EST. 2002

Új Suzuki Burgman 650

Most már a Suzuki zászlóshajója is megfelel az Euro4 követelményeknek

A Suzuzki Burgman 650 2017: Hamamatsu maxi robogója amit kéthengeres 638cc merőforrás mozgat most már megfelel az Euro4 követelményeknek. Az új verziót választók jól járnak a frissitéssel mert bár az erőforrás karakterisztikája alig változott közel 15% csökkent az erőforrás súrlódása ami fogyasztás csökkenést is von maga után.

 Suzuki Burgman 650 2017

 Suzuki Burgman 650 2017

Változott elektronikus üzemanyag-befecskendezés. Itt első sorban a levegó vagyis a másodlagos levegő-befecskendezést módosították amivel a levegő útja direktebb lett mint az előző verzióknál ( szellöztetővezeték, katalizátort ).

 Suzuki Burgman 650 2017

A károsanyag kibocsátás értékének javulása nem járt teljesítmény csökkenéssel. Maradt az 55 lóeró és mostantó már karakterisztikát is változtathatunk igényeinknek megfelelően. A Drive egy nyugodtabb míg a Power egy sportosabb vezetést tesz lehetővé.

 Suzuki Burgman 650 2017

Az esztétika két apróbb területen változott. Az ülés fehér cérnával van varva és a kormányon a karok mostantól feketék. Maradt a két sisakot befogadó 50 literes ülés alatti tároló. 12V töltő és fütőtt markolat. A hátsó háttámasz állítható ( 5cm ), elektromosan behajtható tükrök, sebességmérő és fordulatszámmérő, analóg egészít ki egy multifunkciós kijelzőt. Az ecodrive mutatója világít, ha környezetbarát módban használjuk.

Ezen felül ABS, kézifék és indításgátló a csomag része. Már elvben lehet rendelni három színben: matt szürke, matt fekete és fehér

ugrás fel