EST. 2002

Vintage Bell Moto-3 új köntösben

Frissült az amerikai Bell kínálata egy Retró sisak átdolgozásával

Sokan próbálnak valami eredetit bemutatni, olyat ami egyszerre stílusos és megbízható is. Igazi sikert azonban kevés gyártó ért el az utobbi időben. A bell azonban egy régi modellt a Moto-3-at vette elő és frissitette fel.

Izgalmasak szinek és még jobb design. Már az eredeti verzió is meghóditotta a világot de a mai elvárásoknak technológiallag már nem felet meg. Ezért minimális formai változtatással és egy komolyabb technikai upgrade meghozta a várt eredményeket.

 Bell Moto-3 2017

A shieldet következetesen megvágták, az orrnál található ikonikus 8 légbeömlő nyilás pedig acél hálót kapot. A sisak a 70-es években élte aranykorát de a megjelenésenek köszönhetően könnyen újra a csúcsra érhet a kategóriában. A biztonságról multi sűrűségű EPS gondoskodik aminek köszönhetően megfelel a ECE / DOT szabványoknak.

 Bell Moto-3 2017

Két különböző modell közül választhatunk. A klasszikus verzió mellet megtaláljuk a kínálatban a „Artist Series” sorozatot aminek darabjai velur/bőr belsőt kaptak.

 

Bell Moto-3 bukósisak

 

A Bell Moto-3 három különböző héj mérettel készül és összesen hat belső méret közül választhatunk ( XS, S, M, L, XL, XXL ). A belső rész minden modellnél anti bakteriális kezelést kap és természetesen kivehető-mosható bélést. Az arcpárnákat külön is tudjuk cserélni a kényelmesebb kialakítás érdekében.

Ár : 384 € (Classic mono color); 412 € (Artist Series)

ugrás fel