EST. 2002

Yamaha XS650 – Cognito Motorcycles

Félúton egy caffe racer és klasszik motor között

Öröm látni, hogy pár izgalmas vagy kevésbé izgalmas motort mentenek meg motorépítők a pusztulástól. A kis Yamaha XS650 nem épp egy átlag építői alap de ennél a motornál a srácok nagyott alkottak.

 Yamaha XS650

 Yamaha XS650

Gyönyörű légszűrőház és ledes hátsó lámpa az űlés alatt

Szétszedték az erőforrást és nem csak felújitották de egyből 700ccm nővelték a hengerűrtartalmat. Az első futómű egy R6-ból származik amire egy Brembot szereltek. A hátsó fék is változott ott egy GSX-R hátsó tuskóját találjuk. A kerekek 17″ füzött verziók, a módosítás miatt a hátsó lánckerék mérete is megváltozott.

 Yamaha XS650

Letisztult kinézet mindenhol

Egy kis segédváz igazitás és egy gyönyörű kézzel vart nyereg került még a hátsó traktusra. A teljes világítást és elektronikát átépítették. Ahol tudtak LED-et használtak és érdemes elidőzni a hátsó lámpa kivitelezésén. Zseniális !

 Yamaha XS650

 Yamaha XS650

Kézzel varrott ülés, gyári szinek a fényezésben

A villahíd és a műzzerfal letisztult és sallangtól mentes. A motor egyébként visszakapta eredeti fényezését és logóját. Nehéz megmondani milyen stílúst képvisel igazán de szinte teljesen mindegy is. Egyedi és profi módon kivitelezett motor. Örülünk, hogy vannak még építők akik képesek ilyen munkára.

 Yamaha XS650

 Yamaha XS650

ugrás fel