EST. 2002

Yamaha YS125

A tökéletes, könnyű városi motorkerékpár

A mozgás szabadsága minden ingázónak

Az egyre több forgalmi dugó és az egyre drágább tömegközlekedés ingázók milliói számára nehezíti meg a munkába járást.

A Yamaha elkötelezettje annak, hogy minden ember számára alternatív megoldást nyújtson a városi közlekedésre. Urban Mobility termékcsaládunk olyan változatos, elérhető, kedvező árú, gazdaságos és megbízható modellekből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy mozogj.

Az új Yamaha YS125: Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Az új Yamaha YS125 sportos, stílusos új dizájt kapott, ugyanakkor megtartotta a népszerű YBR125 legjobb funkcióit és tulajdonságait. Úgy tervezték, hogy még több embernek imponáljon.

Nagy kerekei és osztályon felüli felfüggesztése egyszerű kezelést biztosítanak, míg alacsony üzemanyag-fogyasztása, gazdaságossága és kényelmesebb kialakítása a legpraktikusabb és legmegfizethetőbb könnyű városi motorkerékpárok egyikévé teszi.

 Yamaha YS125 2017

Az YBR125 népszerűsége az európai városi motorosok körében kategóriaelső, gazdaságos fogyasztásának és kedvező árának köszönhető, melyeket a Yamaha legendás megbízhatóságával ötvöz. A Yamaha márkakereskedők rengeteg olyan YBR125 motorkerékpárról számolnak be, melyek több mint 100 000 kilométert tettek meg. Ez a bizonyított megbízhatóság – valamint a Yamaha európai márkakereskedői hálózata által nyújtott professzionális támogatás – tette lehetővé, hogy a modell ilyen sok hűséges rajongóra tegyen szert. Több mint 150 000 darabos európai eladásával az YBR125 hosszan tartó sikernek bizonyult az elmúlt 10 évben.

A Yamaha az eredeti YBR125 erősségeire építve folytatja az Urban Mobility sikertörténetét a kedvező árú, sportos stílusú, könnyű városi motorkerékpár, az YS125 bemutatásával, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megfeleljen az európai ingázók szükségleteinek és igényeinek.

 Yamaha YS125 2017

Új Yamaha YS125: Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, nagyobb kényelem és stílusosabb kialakítás

Az új Yamaha YS125 modellt úgy tervezték, hogy kihangsúlyozza azokat az elemeket, amelyek népszerű városi motorkerékpárrá tették az YBR125 modellt, ugyanakkor kényelmesebb, stílusosabb és vonzóbb megoldást jelentsen napjaink okos, kifinomult ízlésű ingázói számára.

Azok az YBR125-tulajdonosok, akik szeretnének az új YS125 modellre váltani, még gazdaságosabb működésre, valamint még kényelmesebb vezetésre számíthatnak.

Ugyanakkor a belépő motorosok is, akik most először fognak motorkerékpárt vezetni – és azok, akik egy 50 cm3-es robogót vagy egy gazdaságos 125 cm3-es motorkerékpárt cserélnek le –, biztosak lehetnek benne, hogy jól döntenek, amikor a kategóriaelső megbízhatóságot és egyszerű kezelhetőséget garantáló YS125 modellt választják.

 

 Yamaha YS125 2017

Egyszerű kezelhetőség

Akár forgalmas városi utakon, akár kis mellékutcákban közlekedsz, az YS125 könnyű váza és osztályon felüli felfüggesztése minden utazást könnyebbé és élvezetesebbé tesz.

A 18 colos kerekek mozgékonyságot és stabilitást biztosítanak – a 2,75-18-as első és a széles, 100/80-18-as hátsó abroncs pedig kényelmes, biztos úttartást garantál.

Egyenletes, megbízható, gazdaságos motor

A megbízhatóság, a megfizethetőség és az alacsony üzemeltetési költségek mind rendkívül fontosak napjaink okos ingázói számára. Az YS125 új tervezésű, 125 cm3-es, léghűtéses, 2 szelepes, SOHC EU4 megfelelőségű motorja az egyik legmegbízhatóbb és leggazdaságosabb kialakítással rendelkezik a kategóriájában.

Annak érdekében, hogy az YS125 modellnek kiemelkedően alacsony legyen az üzemanyag-fogyasztása és alacsony a károsanyag-kibocsátása, a kompakt motor lökethosszát 57,9 mm-re növelték, míg az új hengerfejben keskenyebb szelepszöggel és edzett szelepekkel találkozunk.

Az egytengelyes kiegyensúlyozás egyenletes vezetést biztosít, emellett elektromos és berúgókaros mechanizmussal is felszerelték.

Rendkívül gazdaságos és megbízható

Az új tervezésű, 125 cm3-es, 4 ütemű, SOHC egyhengeres motor rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít – a Yamaha név pedig garantálja a megbízhatóságot és a tartósságot a vásárlók számára. Az YS125 modellt nagy kapacitású, 14 literes üzemanyagtartállyal szerelték fel, amely 1 literrel nagyobb, mint az elődnek számító YBR125 modellé, így lehetővé teszi, hogy akár 300 kilométert is megtegyél két tankolás között.

 Yamaha YS125 2017

Sportos, új külső

Az YS125 friss, új megjelenéssel színesíti a könnyű városi motorkerékpárok kategóriáját. A sportos első részen új tervezésű fényszóró található, amelyet kompakt, új fejidom vesz körül. Az első és a hátsó irányjelzőket átlátszó lencsék borítják – az új tervezésű hátsó lámpa és a rendszámtáblatartó pedig kihangsúlyozzák a könnyű városi motorkerékpár sportos kinézetét.

 

 

Finomított stílus

A sportos, új fényszóró és a letisztult fejidom mellett az YS125 stílusos új burkolattal is rendelkezik, amely kiemeli ambícióját, hogy az első számú könnyű városi motorkerékpárrá váljon.

Az új, szögletes oldalsó légterelők jól illenek az új fényszóróhoz és a fejidomhoz, az újratervezett oldalidomok, a farokidom és az első sárvédő – valamint az új, felfelé ívelő, fekete kipufogódob – pedig sportos, élénk új megjelenést kölcsönöznek az YS125 modellnek.

 

 Yamaha YS125 2017

Magasabb ülés és kényelmesebb üléshelyzet

Az YS125 ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy magasságtól és súlytól függetlenül minden motoros azonnal kényelemben érezhesse magát, amint felül erre a könnyű városi motorkerékpárra.

A 795 mm magas ülés 15 mm-rel magasabban van, mint az YBR125 modellen, így természetes, függőleges üléshelyzetet nyújt a kényelmes munkába járás érdekében.

Eredeti Yamaha tartozékok

Azok az ingázók, akik növelni szeretnék az YS125 mindennapi praktikusságát, az eredeti Yamaha tartozékok választékában többek között egy sportszélvédőt, valamint egy hátsó csomagtartót és egy 30 literes hátsó dobozt találnak. Ezek a tartozékok az YS125 modellel egyidőben április közepétől lesznek elérhetőek.

 Színek:

Power Red
Competition White
Midnight Black 

Elérhetőség

2017. április közepe

Ajánlott kiskereskedelmi ár

Ajánlott kiskereskedelmi ár regisztrációs adóval: 938.000 Ft

Az ár országonként eltér. Az országodra érvényes információkért lépj kapcsolatba a helyi sajtófelelőssel.

 Yamaha YS125 2017

Az YS125 főbb jellemzői

*         Kedvező árú, gazdaságos és megbízható könnyű városi motorkerékpár

*         A népszerű YBR125 modell helyét veszi át az Urban Mobility szegmensben

*         Friss, sportos új dizájn új fényszóróval és fejidommal

*         Újratervezett kialakítás új légterelőkkel, oldalidomokkal és farokidommal

*         Új, 125 cm3-es, négyütemű, léghűtéses motor alacsony üzemanyag-fogyasztással

*         EURO 4 megfelelőség

*         Természetes, kényelmes üléshelyzet a magasabb, 795 mm magas ülésen

*         Nagyobb, 14 literes üzemanyagtartály, amely akár 300 km megtételét is lehetővé teszi egy tankolással

*         Új, felfelé ívelő, fekete kipufogódob

*         Egyesített fékrendszer (UBS) a jobb irányíthatóságért

*         B125/A1 kategóriás jogosítvánnyal vezethető

 

Yamaha Urban Mobility: Mozogj. Élj. Szeress.

A Yamaha Urban Mobility modellek mindenki számára elérhetővé teszik az okos, megbízható, gazdaságos és praktikus városi közlekedést. A népszerű YBR125 erősségeire építő sportos, új YS125 készen áll arra, hogy az első számú könnyű városi motorkerékpárrá váljon.

Páratlanul élvezetes módja annak, hogy Mozogj. Élj. Szeress.

 

forrás : Yamaha Press

ugrás fel