EST. 2002

2015 Ducati Hypermotard SP

Tapasztalt pilóták számára készült a Ducati Hypermotard SP, nyers er?, szilaj jellem kompromisszumok nélkül.
A Ducati az új színekben pompázó 2015-ös modell bemutatására olyan illusztris személyeket kért fel, mint Troy Bayliss háromszoros Superbike Világbajnok és Carlos Checa, 2011 SBK Világbajnoka.

Az új Hypermotard SP új színei tovább hangsúlyozzák a motor különleges és sportos jellegét, a piros-fehér színkombinációból árad a Ducati Corse életérzés. A Testastretta 11° 821 köbcentis blokkja került az ikonikus térhálós vázba, ami 110 lóer? maximális teljesítményre képes. A blokk injektortérképét a 1199 Panigale S-t?l kölcsönözte, háromféle üzemmód között választhatunk egyetlen gombnyomással: Race (110 LE), Sport (110 LE) és Wet (75 LE), ami a háromszint? ABS beállításait is az üzemmódnak megfelel?en módosítja. Ez az ABS és a nyolcszint? kipörgésgátló része a Ducati Safety csomagnak, ami szintén a Panigaléról származik.

A hosszabb úttal rendelkez? fordított Marzocchi villák kifejezetten supermotózáshoz vannak hangolva, hátul Öhlins rugóstagot találunk. Pirelli Diablo Corsa gumikon gurul a Hypermotard SP, emellett még számos prémium felszerelést is találunk rajta, mint például karbon sárvéd?ket és blokktakarókat, radiális féket, állítható fékkart és egyedi ülést.

A Hypermotard SP 2015-ös változata az új színekkel szeptembert?l megvásárolható, ára a korábbi modellével azonos lesz.

Fotó: Ducati

ugrás fel