EST. 2002

2021-es újdonság a NOLAN-tól!

Már kapható az EuroMotornál a NOLAN belépő szintű felnyitható bukósisakjának ötödik generációja, az N90-3, amely a 2021-től fokozatosan életbelépő ECE 22-06-os, legújabb szabványnak is megfelelő, teljesen új fejlesztésű modell. A golyóálló „üveg” alapanyagául szolgáló, extra erős Lexanból öntött héja nagyfokú védelmet garantál, amit tovább fokoz, hogy P/J dupla homologizációval rendelkezik – ami az előkészített N-Com kommunikációs rendszerrel együtt is érvényes –, vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, tehát a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén, sőt az állvédelmet vizsgáló SHARP-teszten is 100%-osan teljesített.

Karcálló, ultra széles plexije kiváló kilátást biztosít, amelyhez kiviteltől függően PINLOCK® páramentesítő belső lencse is jár hozzá, továbbá LEXAN® alapanyagú, beépített VPS napszemüvege UV400-as fényvédelemmel óvja a szemeket. Exkluzív kétlépcsős állvédő-nyitó mechanizmusa a középen elhelyezett gomb segítségével kesztyűben, egy kézzel is könnyen kezelhető és megakadályozza a véletlen felnyitást (DUAL ACTION).

Hasonlóan fontos tulajdonsága, hogy MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható az állszíja, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé. Kivehető és mosható Clima Comfort bélése és az AIRBOOSTER szellőzőrendszer maximális komfortérzetet biztosít extrém körülmények között is. N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, B902L R, B902 R, B601 R, ESS–MCS III R modulokkal kompatibilis. A NOLAN N90-3 háromféle modell- és tizenegyféle színváltozatban 108.000 Ft-tól kapható az EuroMotornál.

https://euromotor.hu/?s=N90-3

ugrás fel