EST. 2002

30 éves – Jubileumi Kawasaki Ninja ZX-14R 2015

A jubileumi paripa a díszes külcsín alatt az eredetivel megegyez? bels?t takar: 1440 cmł-es, soros, négyhengeres blokk digitális befecskendezéssel, négy 44 mm-es Mikuni szívótorokkal, hatsebességes váltóval, lánchajtással. A csúszókuplung és a KTRC kipörgésgátló széria, ahogy az ABS-szel szerelt radiális fékek és a kapcsolható, kétféle injektorbeállítás, ami már a m?szerfalon is követhet?. Elöl 43 mm-es teleszkópok tizennyolcféle nyomó-, és tizenötféle húzófokozati állítási lehet?séggel, hátul Uni-Trak gázos lengéscsillapítóval, mely fokozatmentesen állítható, és szabályozható a motor ülésmagassága is.

Amiben a Ninja ZX-14R 30th Anniversary különleges, az a megjelenése. Firecracker Red/ Metallic Graystone fényezést kapott arany csíkokkal és aranyszín? fékekkel. Az idomon a 30. évfordulós embléma is arany szín?, és mivel csak háromszáz darab készül bel?le, minden példány sorszámozott táblácskát is kap.

A 2015-ös Kawasaki Ninja ZX-14R jubileumi modell ára 11 670 euró, vagyis csak 220 euróval kerül többe, mint a nemjubileumi, ami a limitált szériás kiadások rajongóit bizonyára vonzani fogja.

 

ugrás fel