EST. 2002

Jön az S1000RR csupasz változata?

A német Motorrad magazin olyan kémfotókat adott közre a minap, amelyek nagy érdekl?désre tarthatnak számot az ilyesmire fogékonyak körében. Szinte bizonyos, hogy a BMW készül?, a 2013-as modellévre alakuló motorokat sikerült elcsípni, egy „roadstert” és az S 1000 RR ezres sportmotor csupasz változatát.

S1000RR

S1000RR

Állítólag S1000SR néven fut majd ez a gép, és már régóta pusmognak róla szerte a világban – a jelek szerint a prototípus, vagy valami ahhoz hasonló már tesztelés alá is került. Az Akrapovic kipufogó szériatartozék lehet ezen az els? blikkre kissé tuonós kinézet? motoron. M?szakilag olyan nagyon sok minden nem változhat az eredetihez képest – ideértve a potens, 193 lovas négyhengeres blokkot is. Hivatalos bemutatójára vélhet?en idén ?sszel kerül sor, az októberi kölni Intermoton.

bmw roadster

bmw roadster

A másik motor egy roadster, amit a nemzetközti sajtó HP2 Roadsterként vagy HP2 Classic néven kezdett emlegetni. Ez a korábban koncepcióként már bemutatott Lo Rider szériaváltozata lehet – ezt az ötletet még 2008-ban, a milánói Eicmán tárta a nagyközönség elé a BMW. A felfordított teleszkópok, illetve a kardán áttétel megmaradtak, de a esztétikailag kevésbé merész és kevésbé café raceres a frissen lekémfotózott példány.

ugrás fel