EST. 2002

A BMW bemutatja az új 1250 RT-t.

Még több technológia és nagyobb kényelem, ezekkel a szavakkal foglalhatnánk össze az új modell jellemzőit.

A 2021-es modell újdonságai közül kiemelkedik az Euro 5 követelményeknek megfelelő motor, a felülvizsgált burkolat, a 10,25” színes TFT műszer egység, navigációval. Opcióként radarral ellátott tempomat rendelhető.

A 136 lóerős erőforrással szerelt motor megkapta az”Eco” módot már alapkivitelben is. A kipörgésgátló és kanyar funkcióval is felszerelt Full Integrall ABS Pro rendszerek már alapfelszereltségként is elérhetőek. A fékrendszer egyszerre használja az első és a hátsó fékrendszereket fékerő elosztásra.

Az újdonságok között található még a teljesen átdolgozott LED-es fényszóró, mely elő van készítve elő van készítve opcionális Adaptív lámpa befogadására is.

A DCC mostantól dinamikus, ami azt jelenti, hogy a kiválasztott sebességet lejtőn lefelé is képes tartani, míg az ACC sebbésségtartó automatika lehetővé teszi a távolság szabályozásával történő utazást is. Egyszerűsítve a motor képes motorfékkel vagy fékkel is csökkenteni a sebességet a tempomat használatakor, illetve egy fel tudja venni egy előttünk haladó jármű sebességét.

Az új színes kijelzőn megjelenő navigációs térkép mellett, lehetőségünk van okostelefonunk csatlakoztatására is. Telefonunkat USB-töltőporttal ellátott, védett, szellőző rekeszben tárolhatjuk.

Végül egy kis zene, a BMW bemutatja az Audio 2.0 rendszert, amely a korábbinál is jobb hangzást biztosít.

ugrás fel