EST. 2002

A BMW Motorrad bemutatja a LEGO Technic BMW M 1000 RR-t. A BMW superbike részletes, 1:5 méretarányú modelljét

A BMW Motorrad és a LEGO Group a mai napon bemutatja a LEGO® Technic BMW M 1000 RR-t, vagy röviden az M RR-t, amely 2022. január 1-jén kerül forgalomba. Ez a bonyolult készlet a 156 kW (212 LE) teljesítményű superbike legfelsőbb szintű versenytechnológiáját hozza el az a nappaliba.

A rekordszámú, 1920 egyedi alkatrész és a lenyűgöző 1:5 méretarány jelzi, hogy a 45,5 cm hosszú LEGO Technic BMW M 1000 RR egy külön kategóriába tartozó motorkerékpár modell. A műszaki részletekre fordított aprólékos figyelem mellett az M RR modellváltozata számos olyan funkciót kínál, amely biztosan tetszeni fog a modellépítés- és a motorkerékpár-rajongóknak egyaránt.

Ezek közé tartoznak az olyan teljesen funkcionális alkatrészek, mint a háromfokozatú sebességváltó, a fordított villa és a hátsó lengőkar, valamint a műszerfal három különböző kijelzővel és az aranyszínű hajtáslánc. A mellékelt paddock állvány és a boxutca-tábla szintén autentikus versenyhangulatot áraszt.

„Amikor a BMW Motorrad vezetősége bejelentette az első kétkerekű M modellt, a BMW M 1000 RR-t, mindenki tudta, hogy ez valami különleges lesz. Ugyanígy a LEGO Technic csapata is felismerte, hogy valami példátlan dologgal kell előállniuk, hogy tisztelegjenek az M RR előtt. Az eredmény egy motorkerékpár és egy technikai modell lett, amelyek a saját területükön a legmodernebb technikát képviselik” – mondja Ralf Rodepeter, a BMW Motorrad Marketing és termékmenedzsment vezetője.

A LEGO Technic BMW M 1000 RR modellel a BMW Motorrad és a LEGO folytatja sikeres együttműködését, és a rajongók megépíthetik a BMW Motorrad első M-motorkerékpár modelljét, amely a valóságos modellhez hasonlóan a technikai kiválóságot és a részletekre való odafigyelést jelképezi.

Samuel Tacchi, a LEGO Csoport tervezője így nyilatkozott: „A BMW Motorrad egy ilyen jelentős modelljének bőrébe bújni nagyon jó móka volt. Nem véletlenül szeretik ezeket a gyönyörűen megtervezett motorokat a motorosok, és biztosak vagyunk benne, hogy a LEGO Technic változatunk ugyanolyan sikeres lesz, mint a valódi névrokon.”

A LEGO Technic BMW M 1000 RR kizárólag a LEGO üzletekben és a http://www.lego.com/BMW oldalon lesz kapható 2022. január 1-jétől, más kiskereskedőknél pedig 2022. március 1-jétől, 199,99 € ajánlott fogyasztói áron.

A LEGO Technic BMW M 1000 RR legfontosabb jellemzői:

Méretei: 27,7 cm magas / 45,5 cm hosszú / 17 cm széles
Kiállítási standon: 32,6 cm magas / 45,5 cm hosszú / 17 cm széles
Paddock állványon: 27,7 cm magas / 46,9 cm hosszú / 17 cm széles
1920 egyedi alkatrész
Teljesen működőképes sebességváltó (három fokozat + üres)
Első és hátsó felfüggesztés
Aranyszínű hajtáslánc
Három különböző műszerfal opció
Paddock állvánnyal és bemutatótáblával – tökéletes a kiállításhoz
Ár: 199,99 €

ugrás fel