EST. 2002

A BMW R 18 világpremierje

Az új BMW R 18 hosszú várakozás után 2020. április 3-án, pénteken ünnepli világpremierjét. Ekkor mutatja be a BMW Motorrad hivatalosan a Big Boxer blokk köré épített cruiser modell sorozatgyártású változatát.

„A BMW Motorradnál mindannyian nagyon várjuk az év számunkra legfontosabb eseményét – a BMW R 18 világpremierjét” – mondta Dr. Markus Schramm, a BMW Motorrad vezetője. „A BMW Motorrad a 2019-es évben sorozatban hatodszor ért el rekord értékesítést. Az R 18 modellel és ennek kapcsán a cruiser szegmensbe való belépéssel tovább követjük növekedési stratégiánkat, amelynek világos célja a prémium szegmens első helyének megszerzése világszerte”.

A www.bmw-motorrad.com/r18countdown oldalon hivatalosan is megkezdődött a visszaszámlálás a BMW R 18 bemutatójára. Közvetlenül a bemutatót követően a modellel kapcsolatos első információk, többek között fotók, videók, valamint a konfigurátor is aktiválódik a weboldalon. Az érdeklődők az austini világpremiert élőben követhetik a BMW Motorrad közösségi médiacsatornáin.

ugrás fel