EST. 2002

A Dunlop bemutatja a RoadSmart III SP front verzióját

A Dunlop bővíti a meglévő termékcsaládját egy SP első gumiabronccsal, amely roadster és crossover motorok számára készült.

A gyártó által kifejlesztett szabvány, javítja a nagy tömegű motorok vezetési élményét, fokozva agilitásukat. A sporttúra szegmensben az új Dunlop RoadSmart III SP front ( 120/70 R17) kiegészíti a meglévő Roadsmart SP (180/55Zr17 és 190/55Zr17) meglévő kínálatát.

Az új SP első verzió alapszerkezete megegyezik a normál RoadSmart III szerkezetével, de szekcionált és sportosabb motorokhoz optimalizált profillal tervezték. Emiatt a gumiabroncsot a DFF alapján tervezték, amely bonyolult egyensúlyt biztosít a gumi szerkezete és felépítése között.

Az új SP front célja, hogy a roadster és crossover motorok tulajdonosai, ugyan olyan visszajelzéseket kapjanak mint egy hipersport gumiabroncs esetében. Míg a normál Roadsmart III-nak sikerült könnyebbé tenni a  motorozást, az SP verzió növelheti a bizalmat és javíthatja a vezetési élményt.

A Dunlop saját termékismertetőt kínál, amiben megtalálhatjuk, hogy az általunk használt modellhez melyik típust ajánlja a gyártó. Egyes modelleknél az alap illetve az SP verziót tanácsolja a gyártó, de találunk olyan modellt is ahol a kettőt kombinálva érhetjük el a legjobb hatást.

ugrás fel