EST. 2002

A Matchless visszatér, érkezik a Model X

Model X Reloaded – az új Model X designját a Matchless eredetileg 80 évvel ezel?tt gyártott azonos nev? modellje ihlette. A tervez? és tulajdonos egyben Franco Malenotti, akinek van múltja a motorkerékpár iparban, dolgozott korábban a Hondának, a Morininek, a Ducatinak, a Bimotának, a KTM-nek és az Apriliának is, olyan modelleket tervezett, mint az 1000 Laverda Jota, az 1000 Laverda RGS vagy a Morini Turbo 500.

Ruházati termékek és kiegészít?k gyártása terén is aktív, dolgozott együtt a Shoeival, az Oakley-val, a Dainesével és a Belstaff-fal, a Matchless brand innen is ismer?s lehet a divat és a celebritások világában otthonosan mozgó olvasók számára.

A tervezési folyamatot végigkísérte az egykori tulajdonos Collier család, hogy átadja a Matchless tradícióját és szellemiségét a következ? generációnak.

„Mr. Malenotti és az új Matchless csapat tökéletesen megtalálta a hagyomány, a technológia és az elegancia közötti egyensúlyt, ami 1929-ben kulcsfontosságú volt a Model X sikerében. A családunk büszke rá, hogy a Matchless legendája ismét életre kelt, és eljut az új generációkhoz” – mondta John Keller (Collier).

Matchless Model X Reloaded

Matchless Model X Reloaded

Matchless Model X Reloaded

A látványtervek és az eddig elérhet? információk alapján az új Model X izgalmasnak ígérkezik. Vonalai érdekes arányban elegyítik a klasszikus és modern megjelenést, blokkja egy 1916 köbcentis S&S V-kéthengeres, hatsebességes váltóval és lánchajtással. Számos érdekes megoldást ígér a sajtóanyag, ezek közül az egyik az elöl 12 dugattyús, hátul hatdugattyús fékek.

A bemutatóra novemberben a 2014-es EICMA-n kerül sor.

ugrás fel