EST. 2002

A tökéletesség a részletekben rejlik: SHIMA motoros felszerelések a biztonság szolgálatában

A lengyel Shima egyelőre talán a kevésbé ismert gyártók közé tartozik idehaza, pedig minőség iránti elkötelezettségük, kiváló fejlesztéseik és külsőleg is fantasztikus termékeik okán nagyon is érdemes őket számításba venni, ha motoros felszerelések vásárlásáról van szó.

Több mint tíz évvel ezelőtt – egészen pontosan 2009-ben – néhány fiatal álmodott egy nagyot. Ez az álom az volt, hogy még szebbé, jobbá tegyék az őket körülvevő világot. Így aztán életre hívtak egy motoros felszereléseket gyártó céget, amelyben megvalósíthatták ezt az elképzelést. Elkészítették első terméküket, mely egy női motoros kesztyű volt – ennek kifejlesztése során egyik elsődleges szempont volt, hogy a kiegészítő tökéletesen illeszkedjen a női kéz anatómiai felépítéséhez, miközben megmarad a hölgyek számára is vonzó külcsín. Folyamatosan gyűjtötték a vásárlói visszajelzéseket, értékeléseket kértek a használóktól, hogy azok alapján még jobbá és jobbá tehessék a termékeiket, így történt, hogy idővel egyre többen választották a Shima felszereléseit, hogy komfortosan és biztonságban érezhessék magukat motorozás közben. A „Go Beyond”, vagyis „Lépj tovább” mottó jegyében a cég valóban nem állt meg itt. Látván, vásárlóik milyen elégedetten használják a kesztyűket, elhatározták, hogy továbbfejlesztik termékeiket, hogy azok még nagyobb védelmet nyújtsanak, ergonómiailag is még tökéletesebbek legyenek – szerettek volna túllépni a határaikon, hogy még nagyobb tudásra és több ismeretre tegyenek szert motoros felszerelések gyártásának területén.

Ezt valóban el is érték, napjainkban már csúcsminőségű termékeket gyárt a vállalat, ráadásul gyakorlatilag mindent lefednek: kesztyűt, kabátot, bőrruhát, lábbelit egyaránt találunk kínálatukban. Termékpalettájuk olyan széles, hogy biztosan mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő felszerelést, legyen a felhasználási terület világkörüli út, egy kis kanyarvadászat a hegyekben, vagy szimplán mindennapi ingázás.

A Shima folyamatosan csiszolgatja termékeinek minden egyes apró részletét, hogy biztosak legyenek benne, azok úgy illeszkednek minden motorosra, mint egy második bőr.

A Nagy Lajos király úti MotorOázis motorosboltban közelebbről is szemügyre veheted a lengyel gyártó termékeit, ugyanis többfélét is tartanak azok közül. Legbővebb kínálattal kesztyűkbőlrendelkeznek: polcaikon láthatsz rövid- és hosszúszárú bőr túrakesztyűket, sportmotorokhoz illő példányokat, nyári textil kesztyűket, café racer stílusú darabokat, és kifejezetten hölgyeknek készült modellekből is széles a paletta.

De találhatsz náluk Shima motoros hátizsákot, motoros cipőt, motoros farmernadrágot és bőrkabátot is.

Térj be hozzájuk, nézd, tapintsd, ismerd meg a nagyszerű Shima termékeket!

ugrás fel