Hirdetés
Kezdőoldal Bemutató A Dolomitokban mutatták be a Mana 850 GT-t

A Dolomitokban mutatták be a Mana 850 GT-t

Hirdetés

Közkézre került néhány gyári fénykép és egy hivatalos videó a frissen bemutatott Aprilia Mana 850 GT modellr?l, amelyet a noalei gyár autentikus környezetben, a Dolomitokban tárt fel tizenöt ország mintegy hatvan újságírója el?tt.

A Mana sokoldalú és dinamikus motorként robbant be a köztudatba, legf?képpen az egyedülálló Sport Gear áttétellel nyitott új fejezetet a maga kategóriájában. A Granturismo-változattal az Aprilia még egy lapáttal rátesz, ‘új határokat feszeget’, ahogy írják róla a friss beszámolók. ‘A motorkerékpárgyártás evolúciójában ez a hiányzó láncszem, aminek meglelésével a motorozás mind szélesebb rétegekhez érhet el’ – fogalmaz egy zsurnaliszta.

A Manát szekvenciális/automata váltóval, radiális felfogatású féknyergekkel, felfordított teleszkóppal szerelik. A GT esetében abszolút a komfortra és a praktikumra helyezi a hangsúlyt a gyár, hatalmas hasznos csomagteret képeztek ki, állítható plexivel látták el a modellt, és szériában megkapja az ABS-t is. Listaára 10.550 euró lesz, és e hónaptól már meg is kezdik a forgalmazását.

A nemzetközi brancs teszttapasztalataival, amint megjelennek, mi is jelentkezünk majd – a csapat számára egy háromezer méteres szintkülönbség?, több mint száz kanyarral tarkított fantasztikus hegyi szakaszt jelöltek ki ‘pályaként’.

A Piaggio csoport ezen az eseményen két másik túramotort is bemutatott, az új Shiver GT-t, illetve ugyanitt debütált a Guzzi Stelvio 1200 4V NTX.