EST. 2002

A francia kapcsolat: Randy De Puniet motorja

A téli szünet nagyrészét Ausztráliában töltötte a MotoGP-ben érdekelt francia versenyz?, Randy De Puniet, álomszép jegyesével, Lauren Vickersszel – ezért egyáltalán nem tudjuk elmarasztalni ?t. Az viszont ismert, hogy a pilóták a vakációzás alatt is általában nehezen tudják magukat távoltartani a kétkerek?ek világától – Randy esetében ez hatványozottan igaz.

Ezúttal azonban otthon hagyta nemrég szerzett Ducati Diaveljét, ehelyett a ‘válaszd a helyit’ mottó jegyében az ausztrál Deus m?helyre bízta magát, akik méretre szabva építettek neki egy custom bike-ot – íme, Franch Connection, azaz francia kapcsolat néven csodálhatjuk.

A sportoló kevés kikötéssel élt, egyedül a közepes lökettérfofogathoz ragaszkodott, illetve a fényezést kérte narancs-fekete-fehérre. A Deus választása a Kawasaki W650-esére esett, ezt alakították át némiképp. A tank egy SR500-ról származik, a minimál-dizájnos kilométerórát az oldstyle fényszóróval képez egy egységet, a sárvéd?ket kézzel készítették, a motor K&N sz?r?ket kapott, a bal oldalon pedig Tokico féknyereg fedezhet? fel.

ugrás fel