EST. 2002

Acton M e-Scooter

Gyakran mutatunk be elektromos motorokat-robogókat, de valahogy a legtöbb verzióból hiányzik valami egyedi – talán maga az ötlet. Az Acton nem a megszokott utat választotta és nem a hagyományos motorformát építette elektromos kivitelben.

Acton M scooter 

Terveztek egy használható, ötletes és különleges, de mégis pofonegyszer? vázat. Széleskörben használható, mert három kerek?, így azok is nyugodtan használhatják, akik bizonytalanok két keréken. Lehet állva, de akár ülve is vezetni. Összecsukható, igy bármely életterünkbe könnyen bevihetjük, legyen az iroda vagy otthon.

Megfelel? biztonságtechnikai csomagot rejt magában, amit annak köszönhet, hogy mind a három kereket tudjuk fékezni.

Acton M scooter 

Külseje kellemes, modern és letisztult. Ezek mellett használhatósága is teljesen megfelel?. Gyorstöltéssel 2 óra alatt üzemkész állapotba hozható, de még normál töltéssel is 4 óra alatt eléri a 100%-os töltöttséget. Maximális sebessége 19 km/h, hatótávolsága 24 kilométer.

Moduláris felépítés melynek köszönhet?en akár csomagtartóban is szállítható, csupán 13,6 kg a súlya, könnyen cserélhet? az akkumulátor, egyedi kulcs és LED világítás jellemzi. Az ára kb. 1.300 euró lesz.

ugrás fel