EST. 2002

ARC Vector

Megszámlálhatatlan cég és koncepció érkezik a motoros piacra , amióta elektromos eszközöket lehet értékesíteni. Ezek közül sok végleg eltűnik de van valami közös bennük, képesek teljesen más oldalról megközelíteni a motorozást mint a jelenlegi piacot formáló cégek.

Sok olyan ötlet valósul meg, ami egyébként talán soha nem kapna lehetőséget. Az ARC által gyártott Vektor is ezek közé tartozik. Az adatai jók, 2,7 másodperc alatt gyorsul 96 km/órás sebességre és 241 km/óra a végsebessége. Az energia visszatermelésnek köszönhetően még városban is képes 193 km megtételére, míg országúton ez a szám akár 274 km is lehet. Az ára még ezeknél a számoknál is egyedibb, mivel 90 ezer fontba kerül ( kb 33 millió forint ).

Azonban mégsem ez a különleges benne, a gyártó a motorhoz fejlesztett egy sisakot Hedonnal. A harcászati sisakokhoz hasonlóan ez a sisak is kivetíti az információkat, illetve nélküle el sem indul a motor. A Wifi kapcsolatnak köszönhetően mindennel össze tudjuk kötni és kiváltja a műszeregységet is. Ha holt terünkbe érkezik egy jármű azt a sisak azonnal a kivetitőn keresztül tudatja velünk.

A csomag másik érdekessége a rezgő motorokkal ellátott Origin ruházat amit a Knox-al közösen fejlesztett a cég. A ruházat vészhelyzetben gyorsabban juttathat el információt a vezetőhöz apró rezgésekkel, mint ahogy azt észlelnék. A páncél Euophoricmódban is használható, ekkor a zene ritmusában vibrálnak a kis érzékelők.

ugrás fel