EST. 2002

Az MV Agusta 15.000 darabos előrendelést kapott a Lucky Explorer modellre

Hatalmas siker az olasz gyártó frissen bemutatott kaland motorja, melyre eddig 15.000 előrendelés érkezett. A legutóbbi milánói szalonon bemutatott típus kombinálja a rally és az off-road modellek tulajdonságait.

A projekt nem titkoltan a Cagiva Elefant modellt tekintette példaértékűnek és innen ered a név is. A sivatagi versenyeken hírnevet szerző különleges modell a Lucky design alatt versenyzett. A történet és a fejlesztés a weben kezdődött, ahol bárki nyomon követhette, hogyan lesz az elképzelésből valós motor.

A jól kivitelezett digitális termékfejlesztés és a népszerű kaland szegmens kiválasztása meghozta a sikert. Az MV 2021-ben 5000 darabszámos értékesítéssel zárta az évet, így érthető, hogy a 15.000 darabos előrendelés hatalmas előrelépés. A modellből két verzió lesz kapható, az 5.5 és 9.5. Az első 2022-ben, a második egy évvel később várható.

Timur Sardarov MV elnök-vezérigazgató az „Il Sole 24 Ore” magazinnak nyilatkozott: „A Varesében épülő Lucky Explorer már 15000 darabos megrendelésnél tart, ami gyakorlatilag két év munkája”. Sadarov az interjúban megfogalmaz egy célt is, miszerint 2025-re az MV Agustát bevezeti a tőzsdére. Egy biztos az MV komoly eladásokra számíthat a jövőben, főleg ha tovább viszi a kaland vonalat más modellekre is.

ugrás fel