EST. 2002

Beach Vintage Side, az els? oldalkocsis elektromos bicikli

A Beach Vintage Side-ot a hátsó kerékbe épített 250 wattos motor hajtja, amit egy újratölthet?, 360 wattos lítium-ionos akkumulátor lát el energiával, ami akár 70 kilométer távolságra is képes eljuttatni a járm?vet. A 250 wattos verzió normál kerékpárnak min?sül, de aki ennél nagyobb teljesítményre vágyik, az választhatja az 500 wattos motort is, amihez már rendelkeznie kell segédmotoros jogosítvánnyal, és a közúti forgalomban bukósisak viselése is kötelez?.

A bringa tömege 30 kg, és legfeljebb 120 kg tömeggel terhelhet?. Elöl teleszkópok, hátul az ülésbe épített rugók nyelik el a sof?r alatt az útegyenetlenségeket, az utas számára sajnos nem áll rendelkezésére ilyen kényelmi berendezés. A bicikli teljesen alumíniumból készül, polírozott alumínium változatban vagy matt feketében kapható.

A Beach Vintage Side hétsebességes váltóval van szerelve, a pedál-hajtássegítés 25 km/h sebességig tudja hatékonyan gyorsítani a járm?vet. A 10 Ah-s, 36 voltos akku élettartama nyolcszáz töltés, két év garanciát vállal rá a gyártó, a bicikli vázára hét évet. A 250 wattos verzió ára 2 400 euró, az 500 wattosé 2 700 euró.

ugrás fel