EST. 2002

Befűzhetlek? Íme a Shima Exo Vented motoros cipő

Magas szintű védelem és szellős nyári kialakítás pompás elegye egy formás lábbeli képében.

A kiváló ár-érték arányú termékeket gyártó Shima vonzó külsejű motoros cipője, az Exo Vented ideális azoknak, akik a legnagyobb nyári hőségben is imádnak motorra pattanni! A könnyű, rövidszárú lábbelit elsősorban a városi vagányoknak tervezte a gyártó, praktikuma és felépítése nyomán ideálisan a mindennapi közlekedés hasznos kiegészítője lehet, persze azonban ingázás, rövidebb túrák során is megállja a helyét.

A kiterjedt hálós paneleknek és a 3D Mesh bélésnek hála a cipő – ahogy neve is utal rá – rendkívül jól szellőzik. A fontos pontokon – bokánál, saroknál, lábujjaknál – megerősítést kapott a lábbeli, vagyis a komfort mellett garantált a magas szintű védelem is.

Az ún. ATOP fűzőrendszernek köszönhetően egy szempillantás alatt be- és kifűzhető a cipő akár egy kézzel is, továbbá ez a módszer garantálja, hogy tökéletesen illeszkedjen viselője lábára a cipő.

Anyaga természetes velúrbőr, a szellőzőrész poliamid háló. A Shima természetesen a praktikumra is gondolt az Exo Vented kialakításakor, a váltókarral érintkező részhez gumírozott padot tettek, mely egyrészt megakadályozza a cipő károsodását, másrészt tapadása miatt a kar nem csúszik el rajta.

Ha Te is beleszerettél, megvásárolhatod a MotorOázis üzletében, női és férfi kivitelben is, ára 48 900 Ft.

ugrás fel