EST. 2002

Bemutatták a KTM idei MotoGP csapatait

A KTM bemutatta azt a két csapatot, mellyel 2021-ben a MotoGP-ben indul majd. A Brad Binder és Miguel Oliviera a Red Bull Factory Racing Team-ben, míg Danilo Petrucci és Iker Lecuona a Red Bull KTM Tech3 csapatban.

Brad Binder szerint nagyon versenyképes az idei csomag, izgatottan várja, hogy újra nyeregbe szállhasson. Míg csapattársa Miguel arról beszélt, hogy a 2020-as eredményeknél jobbnak lenni már jó kezdet. Ő biztos benne, hogy többet tud majd dolgozni a részleteken egy gyári csapatban. „Bár semmit sem vehetünk biztosra az megnyugtató tényező, hogy a motor képes futamot nyerni”.

Petrucci kiemelte, hogy ez a 10. éve a GP-ben, és büszke arra, hogy KTM-mel versenyezhet. Ő is fontosnak tartja, hogy a motor képes volt tavaly nyerni, valamint minden gyári támogatást megkapnak. „ Szeretném visszaadni a tapasztalataim egy részét a csapatnak. Sok versenyhelyzetet ismerek, melyek a szezonban megtörténhetnek. A másik három versenyző nagyon gyors és nagyon versenyképes. Én vagyok a „legtapasztaltabb” de versenyképes akarok lenni mint Ők, harcolni velük. A gyorsaság a legfontosabb.”

Lecuona : „Ezen a télen keményen dolgoztam, a felkészülésen, mert a MotoGP erőnlét szempontjából nagyon erős kihívás. 2021-ben ugyan arról a szintről szeretnék indulni, mellyel zártam a tavalyi szezont. Meglátjuk, hogy fog menni. Mindenki erős, a verseny színvonala nagyon magas, de a csapatom nagyon jól működik, a motor 2020-ban nagy lépést tett előre. Bízom benne, hogy a legjobb formámat mutathatom majd a pályán„.

 

ugrás fel