EST. 2002

Ben Spies idén már nem motorozik?

Rossz hírek érkeznek Ben Spies háza tájáról: a vasárnapi Maláj Nagydíjon nagyot es? yamahás pilóta – szemben a futam utáni nyilatkozatokkal – mégsem lesz ott Ausztráliában hétvégén. A pályaorvosi rendel? után Kuala Lumpur kórházában is megvizsgálták a texasit, és a diagnózis eg bal oldali borda törésér?l számol be, ami akár a tüdejét is károsíthatta volna.

A csapat hétf? délután hivatalos közleményben jelentette be, Spies nem vesz részt a hétvégén következ? Phillip Island-i versenyen, m?téti beavatkozásra lesz szükség. Az id? rövidsége miatt az együtes nem nevez helyettest az így felszabaduló Yamahára.

‘Nem találok szavakat, nagyon nehéz szezonunk van hatalmas adag balszerencsével. Mindvégig 100%-ot beleadva versenyeztünk, és ez lett volna a célunk Phillip Islanden is. Tényleg nagyot estem vasárnap és a vizsgálatokból az derül ki, hogy a sérülést azonnal kezelni kell. Nagyon lehangoló az Egyesült Államok felé repülni, ahelyett, hogy Ausztráliába venném az irányt, de mindennél fontosabb, hogy miel?bb orvosok kezében legyek. Sajnálom a csapatot és szeretném megköszönni egész éves kemény munkájukat. Nem vagyunk olyan helyen, mint amit megérdemelnénk’ – köszön el egy id?re Ben, aki az összetett tizedik helyén áll Sepang után, 88 szerzett ponttal. 

ugrás fel