EST. 2002

Benzingőz, ami megfertőz!

2019-ben nem csak a motorok, de a motorsport projektek is dübörögni fognak!

A Spíler Motorsport HD és a Sport&Events Academy különleges sajtóeseménnyel készült Magyarország leglátogatottabb autós kiállítására, az AMTS-re!

A Hungexpo A pavilonjában épült fel a Bester Capital Dubai Junior Team élethű verseny boxa. Görbe Soma, Rossi Moor és Farkas Kevin már gőzerővel készülnek a 2019-es szezonnyitó futamokra és szombat délben az AMTS nagyszínpadon bemutatták motorjaik idei designját.

Az Európa legkeményebb utánpótlás bajnokságában versenyző fiatalok mellett, a világbajnokságon egyedüli magyarként szereplő Sebestyén Peti is beszámolt az első két versenyen tapasztaltakról és céljairól a bajnokság további részében. Látványosan, egy Rebellel gurult fel a színpadra a Honda Hungary és a Honda-Komfront jóvoltából!

 

Ismerős hangok, adrenalin, benzingőz! A Spíler MotorsportHD a megszokott izgalmakkal és sorozatokkal várja az auto-motorsport rajongókat!

2019-ben nem csak a nemzetközi nagy nevek miatt lesz érdemes követni a bajnokságok történéseit,  de két keréken és négy keréken is szoríthatunk a magyaroknak a Világbajnokságon! Sebestyén Péter a Supersport-világbajnokságon próbálja majd beállítani a legjobb magyar eredményt, Szabó Krisztián pedig az első  magyar Rallycross világbajnok lehet!

Nem utolsó sorban a sajtóeseményen bejelentésre került a gyermek sportmotorok új generációjának, az Ohvale gépeknek a Magyarországi forgalmazása, hosszú és rövid távú tervei és egy hamarosan induló Ohvale GP-0 magyar bajnokság! Az utóbbi évek egyik legnagyobb gyermek motor innovációjának számító márka nemzetközileg már hatalmas sikereket ért el és Stefano Favaro a márka magyarországi megbízott képviselője szeretné az itthoni tehetséges fiatalokkal és motorosokkal is megismertetni! Az Ohvale motorok elsősorban a gyerekeknek készültek, de a felnőttek számára is remek kikapcsolódásnak számíthat majd, ezt fogja tesztelni Fodor Donát „Dodor” is Sebestyén Petivel.

 

A SpílerMotorsportHD megálmodója, a Sport&Events Academy alapítója és az Ohvale hazai képviselője nem véletlen fektet ekkora hangsúlyt a motorsport projektekre:

„Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy az AMTS szervezőitől lehetőséget kaptunk és egy ilyen nívós rendezvényen tudtuk bemutatni a 2019-es terveinket. Fontos volt olyan eseményt választanunk, ahol megfelelően elérjük a célcsoportunkat és minél több emberhez eljutnak a terveink. Azt gondolom nagyon fontos év áll előttünk, érdemes lesz követni magyar piótákat nemzetközi szinten!”

 

ugrás fel