EST. 2002

Bitter Sándor indulhat a Macau GP-n

Az egyik legkomolyabb utcai motorversenyt, a Macau GP-t Makaó utcáin rendezik meg minden évben, mindössze harminckét meghívott versenyz? részvételével. Ebbe az illusztris társaságba kapott meghívást immár harmadik alkalommal Sanyi, aki tavaly a felkészülés során elszenvedett lábtörése ellenére állt rajthoz, és ért célba a versenyen a tizenkilencedik helyen.

Az idei, 48. Macau GP-n egy angol versenyz?t van lehet?sége helyettesíteni, és a VRS Honda színeiben egy CBR1000RR-rel rajthoz állni, ha sikerül addigra elegend? támogatót, pontosabban támogatást összegy?jtenie.

„Bevallom ?szintén, sokkot kaptam. Megint bent vagyok a 32 kiválasztott versenyz? között. Viszont szponzorra van szükségünk. Akikre számítottam, próbálnak segíteni, de pénz nélkül sajnos nem fog menni. Kérek mindenkit, hogy szorítson értem!’ – írta Facebook oldalán néhány napja.

Bitter Sándor

Sanyival valahogy mindig ez történik, keményen és kitartóan edz, fittyet hányva a bizonytalan körülményekre, aztán egyszer csak – megesik, hogy az utolsó pillanatban, de – összeállnak a dolgok.

Reméljük, ezúttal is így lesz. Hajrá Bitti!

Fotó: bittersandor.hu

ugrás fel