EST. 2002

BMW R1200R „GOODWOOD 12” – VTR Customs

Egy svájci BMW Motorrad kereskedő áll a VTR Customs név mögött, a Schmerikonban található cég egy zseniális átépítést mutatott be a BMW R1200R modell alapjaira.

A futómű állító csavar magáért beszél

Az ötletet egy 1930-as években bemutatott Bentley inspirálta, melynek többsége zöld színű volt, alkatrészei pedig csiszolt alumíniumból készültek. Az R1200R először teljesen lecsupaszították, majd átépítették a segédvázat és az üléshez tartozó részeket. A borításnál megjelent a szálsíszolt alumínium, illetve a híres Goodwood neve a 12-es számmal.

A tankot a díszítő légbeömlő nyílások nem rendelkeznek funkcióval, de annál jobban emlékeztetnek az eredeti Bentley modellre. A 30-as években minden kocsi küllős kerékkel készült, így érthető a VTR választása is, a gyönyörű Kineo küllős kerekek teszik teljessé a motor megjelenését. A hangzásról egy teljes Akrapovic rendszer gondoskodik.

A fejidomon újra feltűnik a GOODWOOD név, mely egy valamikor RAF légibázis volt, de Frederick Gordon-Lennox, Richmond 9. hercege versenypályává alakított át. Az Anglia déli részén, Chichester közelében található pálya mai remek helyszíne versenyeknek, rendezvényeknek.

Fotó: acidmoto.ch

ugrás fel