EST. 2002

Caberg Drift Evo bukósisak

Az olasz gyártó piacra dobott egy igazi versenysisakot, amit jelenleg is olyan sorozatokban használnak csapatok, mint a Supersport Világbajnokság vagy a Superstock 1000 Világbajnokság.

Az új Drift Evo a népszerű előd a Drift helyét vette át 2016-tól, néhány fontos fejlesztéssel. Az első módosítás, hogy a sisak két héjméretben készül, az XS-M méretek kisebb, míg az L-XXL méretek nagyobb héjjal készülnek.

A belső tér kialakítása már az első felvételkor pozitív élményt jelent, jól illeszkedik az arccsontra, hátul sportos magas vonalvezetéssel rendelkezik. Tökéletes keveréke az ultrasport sisakok és a túra sisakok belső kialakításának.

A harmadik módosítás egyben a leglátványosabb is, a sisak hátulján található spoiler javítja az aerodinamikát nagy sebesség esetén. A funkcionális előnyök mellett, a spoiler agresszívebb és sportosabb külsőt kölcsönöz a Drift Evo számára.

A sisakot azoknak is ajánljuk, akik túráznáshoz keresnek védelmet. A kényelmes belső kialakítás mellett, a sisak szélzaj értéke is kiváló, így magasabb építésű túramotorokra is tökéletes választás. Párás időben használhatjuk a Pinlock Max Visiont, míg meleg időben, a sportos sisakokhoz képest kiemelkedő szellőzés nyújt segítséget. A Drift Evo természetesen kapott a ma oly divatos belső napellenzőből is, amit egykezes használatra terveztek. Ráadásu,l aki valódi versenyzésre szeretné használni el is távolíthatja azt.

A Trikompozit anyagnak köszönhetően a sisak tömege meglepően könnyű, mindössze 1390 gramm. A sisakból készül egy különleges karbon kivitel is, aminek tömege már csak 1250 gramm.

Az alkalmazott anyagok és kivitel ellenére a Caberg Evo egyik legnagyobb fegyvere az ára, a hazai piacon a motoroázis boltjában találjátok meg 89.900 forintért.

Verseny, sport, sporttúra bukósisak, matt fényezéssel.

  • Trikompozit héjszerkezet: A felület ellenállóságáért üvegszál, szénszál és kevlár keveréke felel.
  • Dupla D-gyűrűs zár: Biztos zárása és tartásának köszönhetően versenysisakokhoz is ezt használják.
  • Cserélhető, mosható teljes belső bélés
  • Karcmentes külső plexi
  • Mellékelt Pinlock plexi: Belső páramentesítés céljára.
  • Belső, lecsukható napszemüveg
  • Könnyű plexicsere: Szerszám nélkül.
  • Súlya: 1390 gramm

ugrás fel