EST. 2002

Caberg: Horus Tribute

Új felnyitható sisak, melyet túrázáshoz és városi használatra egyaránt ajánl az olasz gyártó. A kettős homologizációval rendelkező sisak ( P/J), nyitott és zárt állapotban is megfelel az Ece által előírt 22.05 P/J követelményeknek.

A Double Visor Tech napellenzőt, kesztyűben is könnyen kezelhetjük a sisak baloldalára helyezett csúszkának köszönhetően

Az állvédő elfordulási pontja eltér a napellenzőétől, így a sisak állvédő része közelebb esik, csökkentve ezzel a szél erejét nyitott használat közben. A Levo csúcskategóriás plexije 82 fokos látás biztosít. A hours alapfelszereltsége a páramentességet biztosító Pinlock Max Vision.

A levegő beáramlást az állon és a sisak tetején található két nagy méretű légbeömlő biztosítja, kiegészítve két hátsó kivezető nyílással. A sisak belsejében található légáteresztő szövet, kivehető és mosható. A Hours belső kialakításának köszönhetően a sisak könnyen felszerelhető a Caberg Bluetooth kommunikátorával, a Just Speak Evo-val, de a piacon kapható más eszközökkel is.

A Hours Triubute grafikus változata az olasz zászló színeivel jelenik meg, kiemelve a koronavírus által erősen sújtott Bergamo városát. A sisak hátoldalán lévő logó mementót állít a város súlyos veszteségeinek, egyben a gyártó felajánlja a Hours Tribute értékesítési értékének 3%-át.

ugrás fel