EST. 2002

Casey Stoner a HRC-nek tesztelt

Retro HRC ruhában, kislánya, Ally társaságában jelent meg a 2012-ben visszavonult ausztrál versenyz? Motegiben, hogy véleményével segítse a 2015-ös RC213V fejlesztését.

Stoner tavaly októberben ült utoljára motoron, így újra fel kellett vennie a ritmust, ami természetesen elég gyorsan ment. Tesztelte a blokk új fejlesztéseit, különböz? beállításokat a Bridgestone gumikkal, és a Michelinnel is, ami 2016-tól lesz a MotoGP gumiszállítója.

Casey Stoner HRC teszt Motegi 2014

„Beletelt egy kis id?be, míg újra megszoktam a motort egy év kihagyás után. De minden rendben volt, elég gyorsan visszarázódtam, haladtunk a HRC által kijelölt tesztprogrammal.’

„Az els? nap jól telt, teszteltem Marc és Dani beállításait is a 2015-ös prototípusokon, amiket összehasonlítva találtunk néhány érdekes különbséget és hasznos adatot. Dolgoztunk a blokkon is, és néhány újdonságon, amit a Honda a tesztre elhozott. A második nap teszteltünk a Michelin gumikkal 2016-ra. Mindent egybevetve nagyon pozitív volt ez a két napos teszt, rengeteg kört teljesítettünk’ – értékelte az eseményt Stoner.

Casey Stoner HRC teszt Motegi 2014

Fotó: Repsol Honda Team

ugrás fel