EST. 2002

Corsi a 250-ben Hondával, Pasini Tóthéknál?

Simone Corsi visszatérhet a 250-es géposztályba: az olasz versenyz?, aki Valenciában végül is egy futamgy?zelemmel és a vetélytársak kiesésével megszerezte az összetett ezüstérmét, opciójával élve maradhatna ugyan egy további évadot a 125-ben a WRB csapattal. Mégis, a hírek szerint Simone megyegyezett Cirano Mularonival, a Scot együttes vezet?jével: eszerint átveheti azt a Honda motort, amelyet Yuki Takahashi használt kapott meg idén – a japán éppen a hétf?i napon debütált az RC212V-s MotoGP géppel.

Corsi jól ismeri Mularonit: a kapcsolat nem ma köttetett. A római születés? versenyz? 2004-ben már versenyzett a Scot csapat színeiben, s?t els? dobogós helyezését éppen azzal a Hondával érte el a motegi Japán Nagydíjon.

Mattia Pasini eközben állítólag megállapodás-közelben van a Tóth csapattal, hogy gyári RSA Apriliával versenyezhessen a magyar együttes zászlaja alatt a 250-ben, miután jelenlegi gárdájának névadó szponzora, a Polaris World kivonul a gyorsasági motorsportból. Menedzsere, Roger Marcaccini a Talmácsi Gáborral felálló Aspar csapat berkein belül fog dolgozni.

ugrás fel