EST. 2002

CR&S Duu Lavoreri: variációk egy témára

A milánói CR&S bemutatott egy szemrevaló sorozatot, melyeken a szerintük legjobban sikerült 2012-es motorjaik tekinthet?ek meg. A Lavoreri szó, milánói dialektusban m?helyt, laboratóriumot jelent – van ugyanis egy, a motorkerékpárok személyre szabásáért felel?s munkacsoportja a gyártónak. ?k, mint amolyan úri szabók a divat itáliai fellegvárából, igazítják méretre a CR&S-eket. Szóval jöjjön a 2012-es Lavoreri-kollekció. Természetesen mindegyiknek külön története és lelke van… 

DUU Custom Britten Tribute – Új-zélandi zászló a négy csillaggal, a versenymotor után kék-magenta-fehér színek a CR&S Duu modellen: a John Britten-féle Superbike gép ihlette.

DUU Custom Dorada –az arany és a fekete érdekes találkozása egy ‘Conlatusa’ modellen (‘n?vel’, azaz kétszemélyes nyereggel rendelkez?). Teljes matt feketeség, és az ellenpont.

DUU Custom Tricolore – Ez a motor az idei labdarúgó Eb alkalmából készült, olasz nemzeti szín? Duu. A zöld-fehér-piros színek különleges habitust kölcsönöznek az X-Wedge blokkos milánói motornak.

DUU Custom Schiattamuort III – Napóleoni történet Rocco úr harmadik motorjáról, aki szerette volna kétkerek? gyöngyszemeit elhunyt nagybátyjának ajánlani – róla kapták nevüket. A nagybácsi, foglalkozását tekintve temetkezési vállalkozó volt, azaz schiattamuort. A fenti pedig a III. felvonás.

ugrás fel