EST. 2002

Ducati 1299 Panigale café racer koncepció – olyan ?rült, mint ahogy hangzik

Ha egy alternatív életben alternatív foglalkozást kellene választanom magamnak, a lista elejére kerülne a motortervezés. A francia AD Koncept tervez?csapat van olyan mázlista, hogy az alternatív életemet éli, motorokat terveznek kreatívan és szabadon, gyakran anélkül, hogy korlátozná ?ket a megvalósíthatóság elvárása.

Egy 1299 Panigaléból café racert faragni érdekes ötlet. Nem mintha egy 1285 köbcentis, 205 lóer?s motort ideálisnak találnánk a feladatra, de ezúttal a vizualitás az els? számú szempont, az AD Koncept Panigaléja pedig szemet gyönyörködtet? minden szempontból.

Egy sportmotort idomok nélkül látni mindig izgalmas, de a látvány a mindennapi használat során már természetellenesnek hat. Az AD Konceptnek sikerült úgy megoldania ezt a kérdést, hogy elkerülhet? a kínos feszengés, ez a Ducati kompakt és befejezett látványt nyújt.

A lecsapott farokidom alatta az egykarú leng?villával masszív és egyúttal dinamikus benyomást kelt, az ülését imádjuk, a kétféle fém tónust pedig tökéletesen egészíti ki a tank bordó színe a retró logóval.

Csak azt sajnáljuk rettenetesen, hogy csak ez az egy képünk van róla.

Ducati 1299 Panigale Café Racer AD Koncept

ugrás fel