EST. 2002

Ducati bemutatja a MyDucati alkalmazást

Az olasz gyártó bővíti a digitális szolgáltatásait a MyDucati app bemutatásával. A mobil alkamazásnak köszönhetően rengeteg, hírhez vagy technikai információhoz férhetnek hozzá a felhasználók.

Az alkalmazás elsődleges célja, hogy Borgo Panigale tovább erősíthesse kapcsolatát közösségével, miközben személyre szabható hozzáférést biztosít a Ducati „univerzumhoz”. Valójában rengeteg egyedi tartalom és kiváltságos hozzáféréssel jár az app használata. Hozzáférést fenntartott eseményekhez, exkluzív információkat az új termékekről.

Az alkalmazás számos funkciót kínál, hogy a legtöbbet lehessen kihozni a MyDucati-ból. A fényképpel testreszabható Garázs menüpontban bármikor megtekinthető a regisztrált motor technikai dokumentációja. Ezen felül minden regisztrált tag, automatikusan a zsebében tudhatja a Ducati kártyáját. Az applikáció abban is segít, hogy megtaláljuk a helyzetünkhöz legközelebb eső márkakereskedőt. A hírek területén valós időben juthatnak információhoz a felhasználók.

Az alkalmazás külön területet tart fenn a DOC vagyis a Desmo Owners Club közösség számára. Az appon belül külön célok is kitűzhetők, melyeket a program jelvényekkel honorál. Az applikáció ingyen letölhető Android és iOS rendszerre egyaránt.

ugrás fel