EST. 2002

Ducati E-Bike

Hatalmasat fejlődött az elektromos hajtással rendelkező kétkerekűek piaca és senki sem szeretne lemaradni. Tavaly Olaszországban 19%-os növekedést ért el a piac.

Míg a Piaggio csoport a Vespa modellel támadja a piacot, a nagyobb szegmensben gyártó cégek elektromos kerékpárokban gondolkodnak. Pedig egy elektromos Ducati robogó is biztosan komoly érdeklődésre számíthatna.

De a bemutatott kerékpár is megér pár szót, az olasz gyártó Thok Ebikes-al együttműködve alkotta meg a Mr-RR modellt. A Shimano Steps E8000-es motor 250 Watt teljesítményre képes és egy 504 Wh akkumulátor hajtja.

A vezérlést a Bosch rendszere látja el ami két lehetőséget kínál, az elsőnél 25 km/h sebességgel haladhatunk, míg a másodiknál ki van véve a tiltás és 45 km/h sebesség érhető el. A második verzió az S-pedeleckek közé tartozik, ezért sok országban vizsgáztatni kell használatba helyezés előtt.

A Bosch eBike rendszeréhez választhatunk 300,400,500 wattos vagy 1000 wattos DualBattery akkumulátorokat. A gyors töltés funkciónak köszönhetően akár 3 óra alatt újra tölthetjük az akkut.

ugrás fel