EST. 2002

Ducati Unica – egyedi megjelenésű és felszereltségű Ducati

A Ducati Unica program lényege, hogy a vásárló gyári segítséggel az igényeinek megfelelő motort vásárolhasson. A megrendelők ellátogathatnak a Ducati Style centrum stúdiójába, ahol a tervezők a kívánságoknak megfelelő motort állítanak össze. A programban résztvevő vásárlók folyamatosan nyomon követhetik motorjuk alakulását.

A világon egyedülálló motorokat a következő területeken módosíthatják a vásárlók: prémium anyagok, egyedi felületek, különleges színek és Ducati Performance tartozékok. A felhasznált anyagok és színek, mind összhangban vannak a Ducati stíluskritériumokkal.

A motor készítésének minden szakaszáról fénykép készül, bele értve az első vázlatoktól az szállítási ceremóniáig. A Ducati Unica programban összerakott minden motor eredetiségigazolást kap, mellyel a Ducati kijelenti, hogy nem gyárt több ilyen megjelenésű motort.

Mivel az egyedi igények kielégítése igen lassú folyamat, a gyártó évente csak limitált számú megrendelést tud fogadni, és ott is figyelembe veszik, hogy a terv legyen összhangban a vállalat értékeivel. Ha valaki részt szeretne venni a programban, jelezze a Ducati viszonteladónél, akitől a motort szeretne vásárolta.

ugrás fel