EST. 2002

Dudás Kawasakival folytatja

Az el?ttünk álló Alpok-Adria szezon egyik legnagyobb meglepetése, hogy a címvéd? Superstock 1000 bajnok, Dudás Péter tíz esztend? után csapatot és márkát vált. Dudi tavaly még Amargo Suzukival nyerte sorra a futamokat, 2007-ben azonban már egy Kawasaki ZX-10R-en kell keresnünk ?t, melyet a Speed Horse Racing Team készít fel az idei versenyekre.

Dudi így kommentálta a házasságot: „Az idei év lesz az els? 10 év után, hogy teljesen új felállásban, új csapattal és új motorral indulok a bajnokságban. Suzukiról Kawasakira és a Speed Horse Racing Team-re váltottam. A 2007-es évi mez?ny er?snek bizonyul, és az új motor is új kihívásokat ad, ezért kell? alázattal, de mégis bizakodva állok elébe az idei szezonnak.”

Bezzegh „Ty?” István, Egedi Sándor és Kardos Krisztián lesznek Dudás csapattársai idén.

Saját szemmel

Bezzegh István #35 „Ty?”

A 2007-es évben az Alpok- Adria Bajnokság és Magyar Bajnokságban még eredményesebben kívánok szerepelni, mint a 2006-os évben. Az idén a Yamaha helyett egy 2006-os KAWASAKI ZX10 R-el fogok rajthoz állni.

Az Alpok-Adria bajnokágban a 2006-os évben SST 1000-es kategóriában 93 induló volt. Ebben a versenysorozatban a 13. helyen sikerült célba érnem, ami jó eredménynek számít, mivel a 2006-os év volt az elsõ AA bajnokságom.

A Speed Horse Racing Team hírnevének öregbítése a cél a neves nemzetközi és hazai mezõnyben.

Kardos Krisztián #16

A 2007-es évben az Alpok- Adria és Magyar Bajnokságban szeretnék még eredményesebben szerepelni, mint a 2006-os évben. A tervek szerint a SST 600 Magyar Bajnokságot szeretném megnyerni és az Alpok-Adria Bajnokságban az elsõ hat versenyzõ között, hívnám fel magamra a figyelmet.

Az Alpok-Adria bajnokág a Közép-Kelet Európai régió legnevesebb gyorsasági motorversenye amelyben a SST600-as kategóriában a 2006-os évben nem kevesebb mint 106 induló volt. Ebben a versenysorozatban a 13. helyen sikerült célba érnem, ami jó eredménynek számít. A 2007-es évben a Speed Horse Racing Team hírnevének öregbítése a cél a neves nemzetközi és hazai mezõnyben.

Egedi Sándor #59

2006-os évben maradt a DUCATI 999s, csak kapott egy új szívet. Kettõ kupasorozatban indultam, az egyik a Magyar Köztársaság Kupa amatõr mezõnyében, a másik a Br Organisation által szervezett amatõr kupa volt. Egyre javultak a köridõ eredmények és a dobogós eredmények is. Év közben ismét volt egy kis technikai problémám, amely miatt egy-egy versenyt ki kellett hagyni a versenysorozatokban. A kihagyott futamok ellenére a 2006-os BR amatõr kupát megnyertem, a Magyar Köztársaság Kupában a második helyen végeztem a Speed Horse Racing Team színeiben.

A 2007-es esztendõre az Alpok-Adria Kupában való részvétel a cél. Motorváltást tervezek, mivel tovább szeretnék lépni a nemzetközi versenyeken való részvételhez. Ezért egy MV Agusta 1000R a jelenlegi tervezett cél.

ugrás fel