EST. 2002

Egy hölgy feljelenti Rossit!

Természetesen megkérdezték Rossit is, aki nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a paddockok túl zsúfoltak, nem lehet bennük élni és sajnos el?fordulnak hasonló esetek f?leg a Valencia pályán. Természetesen elnézést kért, de próbálta elmagyarázni a helyzetet a saját szemszögéb?l is. ‘Rengetegen üldöznek, mert fotót szeretnének készíteni velem, míg mások a sapkámat szeretnék megszerezni.’

Mi is megnéztük a videót és bár személy szerint én nem vagyok Rossi rajongó, most úgy látom mindkét fél hibás volt. A hölgy hátralépet és ezzel pont Rossi elé, aki jogosan haladt a kijelölt helyen robogóval. A szelfi köztudottan veszélyes dolog, mert kizárja a külvilágot és így a hölgy nem látta, hogy a közlekedésre kijelölt úton sétálgat hátra felé. Rossi viszont bár megpróbálta elkerülni az ütközést kicsit ingerülten reagált az egyébként egyszer? szituációra.

 

Arra külön kíváncsiak lennénk, hogy milyen bíróság és milyen alapon járna el egy magánterületen történt ütközésben ahol személyi sérülés látható módon nem történt. Ha másképp látjátok írjátok meg.

ugrás fel