EST. 2002

Egy motor ami olcsó és jól néz ki?

A Brixton Motorcycle pár év alatt felírta nevét Európa motoros térképére. A 2015-ben debütáló gyár pár év alatt komoly piacokon került az első 10 helyezett köze a kategóriájában. Az eladási számok pedig nem hazudnak, ha egy cég ilyen gyorsan tud ekkorát lépni akkor valamit jól csinál.

Erre a legjobb példa az új modell, a Brixton felül a Scrambler vonatra de olyan réteget szólít meg akiknek nincs lehetőségük élvezni ezt a kategóriát. Két ok miatt marad távol egy fiatal a drágának mondható, stílusos Scramblerektől. Vagy nincs rá megfelelő jogosítványa, vagy túl drága egy kezdő pénztárcájához.

A Felsberg mindkét kérdésre ad választ, 125 cm3 blokkja kezdő motorosoknak van kitalálva, míg 3240 eurós ára még hazai keresettel is értelmezhető beruházás. Ráadásul ez az összeg már a forgalomba helyezés költségeivel terhelt, ami Olaszországban 250 euró.

Az motor 125 cm3-es (9000 fordulat / perc, 8,3 Kw) egyhengeres blokkja igen csak takarékos, 100 km megtételéhez elegendő 2,7 liter benzint tankolnunk. A megfelelő lassulásról két tárcsafék gondoskodik, amit ráadásul CBS rendszer is segít ( kombinált fékezés ). Ezen felül LED kijelzők és irányjelzők és digitális sebességmérő is tartozéka az alapfelszereltségnek.

A motor tömege 134 kg, és júliusban érkezik az első példány a kereskedőkhöz.

ugrás fel