EST. 2002

Együtt Simoncelli és a Monster Energy

Némelyek az új Valentino Rossiként emlegetik, mások szerint messze van még attól a derék Supersic, hogy ilyen eposzi jelz?kkel illessék. Egy azonban biztos, megjelenésével, személyiségével keveseket hagy közömbösen Marco Simoncelli, aki tanulóévét tölti az idei MotoGP-szezonban a Gresini-féle Hondával. És mint ilyen, vonzó ‘felület’ a szponzorok szemében.

Eképpen történhetett, hogy a Monster energiaitalgyártó vállalat a Dottoréval való megegyezést követ?en Simoncellit is berántotta a szörnyes seregbe. Népszer? alak a taurinfogyasztó célcsoport körében, határozott (helyenként túlzottan is az) a pályán és világi fickó azon kívül: tökéletes választás.

‘A MotoGP-s szerz?dés mérföldk? a pályafutásom történetében, és nagyon várom már, hogy folytatódjon a bajnokság. Tudom, hogy rengeteget kell még tanulnom. Nagyra értékelem, hogy a Monster Energy feltétel nélkül támogat a munkámban. Tetszik a hozzáállásuk és ahogy csinálják a dolgaikat és remélem, hogy az elérend? eredményeken túl jól fogunk együtt szórakozni.’

ugrás fel