EST. 2002

Elkezdődött a MotoGP Unlimited sorozat premierje Madridban

Az Amazon Prime dokumentumfilm-sorozat első részének exkluzív premierje éppen most zajlik a madridi Capitol moziban. A bemutatón jelen van Marc Marquez (Repsol Honda), Joan Mir (Suzuki Ecstar), Maverick Vinales (Aprilia Racing) és Jorge Martín (Pramac Racing).

A THE MEDIAPRO STUDIO által a Dornával együttműködésben készített új Amazon Exclusive sorozat, összesen nyolc 50 perces részből áll. A sorozat témája a MotoGP sztárjai, legfontosabb csapatok és csapatmenedzserek. A sorozat különleges betekintés nyújt a az edzésekbe, a pályán történő eseményekbe épp úgy, mint a versenyzők magánéletébe.

A sorozatban a boxutca legjobbjai szerepelnek majd, olyan neveket találunk a listán mint: Marc Marquez, Valentino Rossi, Fabio Quartararo, Maverick Vinales vagy éppen Joan Mir. A versenyzők mellett, a csapatmenedzserek közül is sikerült komoly neveket a sorozat mellé állítani: Luigi Dall igna (Ducati), Pit Beirer ( RedBull KTM igazgató), Massimo Rivola ( Aprilia Racing sportigazgató). A nézők különleges betekintést nyerhetnek a sorozaton keresztül, az ígéretes jövő előtt álló versenyzők életébe épp úgy, mint a csapatokat irányító veteránok sikertörténetébe.

nyitókép: amazon prime

ugrás fel