EST. 2002

Er?sít a Sherco

A Sherco hazai importőre tovább erősíti versenysportban való jelenlétét. Mint már köztudott a Sherco Triál, Enduro és Supermoto gépeket gyárt. Minden kikerülő modellre igaz az, hogy a versenysportban, a saját kategóriájukban minden átalakítás nélkül felveszik a versenyt, alkalmasak arra, hogy győzelmet szerezzenek az arra érdemes pilótával a nyergükben.

A Sherco filozófiája az, hogy a versenysporton keresztül ismerteti meg gépeit a nagyközönséggel, így hazánkban is tovább folytatódik ez a tendencia. A Sherco in Hungary eltökélt szándéka az, hogy versenyzői és gépei mindhárom versenyágban az abszolút magyar bajnoki címért küzdjenek. A 2007-es szezonra gondolva csapatát tovább erősítette és két kiemelkedő tehetségű versenyzőt szerződtetett:

Csorba Ákos aki Enduro és Horváth László pedig Supermoto versenyeken fogja magára húzni a Sherco kék-sárga mezét.

Néhány szó a versenyzőkről:

Csorba Ákos évek óta versenyez a hazai Enduro és Endurocross versenyeken, számos kategória győzelmet szerezve. Idén a Magyar Enduro Bajnokság első osztályában vesz rész sikeresen, hiszen jelenleg harmadik az abszolút, és második a kategória értékelésben.

Igazi magányos harcos, eddigi eredményeit kizárólag saját erőből érte el, így a Sherco profi hátterével megerősödve joggal bízhatunk sikeres szereplésében. Versenymotorja egy 2007-es Sherco 5.1i Enduro lesz.

Horváth László rendkívül fiatal kora ellenére (18 éves) már több mint tíz éve motorozik. Végigjárta a motocross minden lépcsőfokát, hazai és nemzetközi versenyeken is bizonyított. 2005-ben a Nemzetközi Ifjúsági Motocross kupasorozat 250ccm –es bajnoka. Valamint a felnőtt 250ccm-es Magyar Köztársaság Nemzetközi Bajnokságának összesítésében 6. helyén végzett. 2006-ban sikeresen kóstólt bele a Supermotozásba.

A KTM-Junior kupa sorozatának tíz futamán vett részt, amiből hetet megnyert így nem csoda, hogy a Sherco is szemet vetett a fiatal tehetségre, hogy nagyratörő terveikben segítse a csapatot. Versenymotorja egy 2007-es Sherco 4.5i SM Racing lesz.

ugrás fel