EST. 2002

Fantic Caballero 500 Anniversary

Az olasz gyártó bemutatja az 50 éves jubileumi verziót, mely nemcsak esztétikai módosításokkal lép a piacra. A leglátványosabb különbség természetesen a megjelenésben mutatkozik, a tégla vörös szín helyett, kellemes baby kék színárnyalattal és olasz triócolorral díszített üzemanyagtankkal mutatkozik be az új modell.

A lámpát a scramblereknél megszokott rács védi, a kormányon pedig a régi krossz motorokra jellemző keresztmerevítést találunk. Újdonság még a tankon található táska is, mely jó szolgálatot tehet kisebb kirándulások alkalmával.

A megjelenésen kívül a mérnökök átdolgozták a teljes üzemanyag befecskendezést, könnyebben és jobban reagál a gázra a sajtó információk szerint. A futóművet lágyabbra és kényelmesebbre hangolták, az ülést pedig 20 mm-re leengedték. További 20 mm-rel lehet még csökkenteni egy gyári kiegészítő segítségével.

A típus két színben érhető el, aki pedig most rendel neten motort komoly kedvezményekre számíthat a gyártótól. Olasz újságcikkek alapján, akár 540 euró kedvezményt is kaphatunk online rendelés esetén.

ugrás fel