EST. 2002

Fantic Caballero 500 Explorer és Rally 125

Az olasz gyártó nem csak az irodaépületét újította meg az elmúlt hónapokban, szorgalmasan dolgoznak a különböző modelleken, legyen szó kerékpárról, motorról, vagy mikromobilitás eszközökről.

A két új típus az EICMA-n debütált, és míg az elsőt kalandozásra tervezték, addig a kisebb testvér a fiatal közönség igényeinek kiszolgálására lett optimalizálva.

A Caballero 500 Explorer a Rally változat egy hengeres 450, 4T, Euro 5 erőforrását örökölte. Az elektromos indítással és 6 sebességes váltóval szerelt kalandmotor fehér-bronz színkombinációban lesz elérhető. Alapfelszereltség a hátsó csomagtartó és az oldaltáskák a hozzájuk tartozó tartó kerettel, valamint egy tanktáska. A túra verzió ezen felül 43 mm-es állítható futóművel, bukó kerettel, hűtő és lámpa védelemmel, valamint Michelin Anakee Wild abroncsokkal érkezik a márkakereskedésekbe.

A Caballero 125 Rally ideális kezdő motor azoknak, akik nem csak aszfalt körülmények között szeretnék kipróbálni a motorozás. A kis Rally könnyen megbirkózik a durvább utak kihívásaival is.

ugrás fel